>   Projects

Strongbow Projects

Strongbow Projects streeft ernaar zich te diversifiëren als dé ventilatiepartner binnen de residentiële woningbouw en kleine niet-residentiële opdrachten. Onze uitdaging bestaat erin elk van onze klanten een binnenklimaat op maat aan te bieden. Kwaliteit staat daarbij steeds centraal.


Wist je dat de dakdoorvoeren reeds bij het leggen van het dak geplaatst dienen te worden door je dakwerker ?


Aangezien iedere woning verschillend is, worden er elke keer andere eisen aan het ventilatiesysteem gesteld. De oppervlakte en indeling van een huis zijn hierbij belangrijke factoren. Bovendien is er een groot verschil tussen nieuwbouw en bestaande woningen. Aan de hand van jouw bouwplannen (grondplannen, doorsnedes en gevelplannen) maakt onze calculator een persoonlijk ventilatieplan op.

Tip! Met de Zehnder ComfoAir Q voldoe je in alle gevallen aan de moderne hoge energienormen en heb je alle relevante certificaten voor maximale E-peil verlaging.


Neem ook een kijkje bij onze realisaties!

Wil je graag wat meer informatie of een offerte op maat bekomen ? Neem dan contact met ons op via projects@group-strongbow.be of op het nummer 011/21 11 55 optie 4. Check ook zeker onze facebookpagina!

 

Realisaties


Bekijk onze realisaties