>   Projects

Strongbow Projects

Strongbow Projects is de ideale partner voor al uw residentiële projecten en 'small projects' op maat. Wij bieden u hierin een totaalpakket aan, gaande van het ontwerp en de calculatie tot en met de plaatsing en opstart van uw installatie.

Centrale verwarming

Warmte is een levensbehoefte! Gasketels, condensatieketels, radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, … door het grote aanbod aan verwarmingssystemen is het soms moeilijk de bomen door het bos te zien. Wij helpen onze klanten daarom graag verder in het maken van de juiste keuze.

Sanitair

De sanitaire installatie is het geheel aan toevoer –en afvoerleidingen, collectoren, inbouwdozen,… Dit pakket is voor elk gezin anders. Maken de gezinsleden zich 's morgens op hetzelfde tijdstip klaar? Kiest men voor een regendouche? Is er in de keuken een stoomoven of een Amerikaanse frigo voorzien? Wordt er gebruik gemaakt van regenwater voor de toiletten ? Al deze factoren hebben een invloed op het sanitaire pakket.

Ventilatie

Onze uitdaging bestaat erin onze klanten een binnenklimaat op maat aan te bieden. Kwaliteit staat daarbij steeds centraal. Aangezien iedere woning verschillend is, worden er elke keer andere eisen aan het ventilatiesysteem gesteld. Onze calculatiedienst maakt daarom een persoonlijk ventilatieplan op.

Neem ook een kijkje bij onze realisaties!

Wil je graag wat meer informatie of een offerte op maat bekomen ? Neem dan contact met ons op via projects@group-strongbow.be of op het nummer 011/21 11 55 optie 4. Check ook zeker onze facebookpagina!

 

Realisaties


Bekijk onze realisaties